Unod már az otthoni társasjáték-készletet? Nyitott vagy az újdonságokra, de nincs hol kipróbálni? Kölcsönözz játékot a Játsz/Ma óriási kínálatából!


Kattints ide!


A kölcsönzéssel ráadásul minket is támogatsz, hogy a jövőben is találkozhassunk!

 

Csomagok

 

Játsz/Ma csomag
Kívánság csomag
3 db társasjáték, amiből minimum 1 db nagy dobozos
3 db általad választott társasjáték (a csomag összeállításához egyeztetés szükséges)
3990.-*
5990.-*
Kölcsönzési idő: 2 hét
Kölcsönzési idő: 2 hét
* A csomag ára nem tartalmazza a csomagküldő szolgáltatás árát, az a kölcsönzési áron felül fizetendő.

 

 

A csomagokat minden esetben előzetes egyeztetés alapján állítjuk össze, így biztosan olyan játékokat kapsz, aminek örülni fogsz. :)

 

A kölcsönzés menete

 1. Válassz egy szimpatikus csomagot: Játsz/Ma csomag vagy Kívánság csomag
 2. Írj nekünk Facebook üzenetben vagy jatszma@jatszma.com email címen. Ami fontos, hogy az alábbi információkat ne felejtsd el megadni:
   - A teljes neved,
   - Telefonszámod,
   - E-mail címed,
   - Átvétel módja: Személyes átvétel/Csomagautomata/Házhozszállítás,
   - Lakcímkártyádon szereplő állandó lakcím,
   - Kívánság csomagnál: Az általad választott játékok nevét,
   - Játsz/Ma csomagnál: Írd meg milyen társasággal és mekkora létszámmal szeretnétek játszani, játékmestereink személyre szabják!
 3. Az összekészített csomagot a választott átvételi lehetőséggel kapod meg, hogy KEDVETEKRE SZÓRAKOZHASSATOK 2 TELJES HÉTIG!
 4. A bérlés lejárta után hozd vissza a csomagot, egy előre megbeszélt időpontban, vagy küldd vissza Foxposttal.

 

Kölcsönzési idő

A társasjátékok 2 hetes időszakra kölcsönözhetők. Vigyázunk egymásra, két kölcsönzés között a játékok 72 órát pihennek, hogy a rajtuk lévő esetleges vírusok, baktériumok elpusztuljanak, mire a következő kölcsönzőhöz kerülnek.

Átvételi módok

Vedd át a csomagot személyesen a kávézóban előre egyeztetett időpontban, vagy Foxpost csomagküldéssel. A személyes átvétel ingyenes, a csomagküldés költsége a feltüntetett csomagárban nem szerepel. A csomagküldés az egész ország területén a Foxpost automaták hálózatán belül elérhető, a csomagküldés költségéről a megrendelést követően tájékoztatunk.

Sérült játékok

Azt kérjük, hogy úgy vigyázz a kölcsönzött játékokra is, mintha a saját játékaid lennének, és ahogy a kávézóban is vigyáznál rá. Amikor megérkezik a társasjáték vagy átveszed a kávézóban, mindig ellenőrizd a játék állapotát. Az esetleges sérülésekről azonnal értesíts minket. A csomag átvételét követően 24 órád van arra, hogy az esetleges hibákat, sérüléseket bejelentsd nekünk. Ha ez idő alatt nem érkezik bejelentés, úgy a játék állapotát hibátlannak és hiánytalannak ítéljük. Ha valamilyen sajnálatos eset következtében mégis sérülne a játék, akkor a kártérítést a sérülés mértékétől tesszük függővé.

Kattints ide!

Játékra fel!