Mi vagyunk a Játsz/Ma társasjáték kávézó, egy hely, amely menedéket nyújt a tapasztalt társasjátékosoknak és tárt karokkal fogadja az újonnan érkezőket is.

Ha egyáltalán nem ismeritek a társasjátékok világát, vagy esetleg még csak most ismerkedtek velük, de már unjátok a Ki nevet a végén?-t, a Monopoly-t vagy a Gazdálkodj okosan-t! akkor itt az ideje, hogy betérjetek hozzánk!

Játékmestereink készséggel segítségetekre lesznek, hogy nektek ne kelljen a szabálykönyvek szövegeivel bajlódni. Sőt játékmestereink ajánlanak is nektek társasjátékokat, amik közül könnyebben tudtok majd választani.

A rutinos játékosok, a több, mint 400 féle játékból álló játéktárunkban megtalálják a kedvenceiket, illetve az új sikerdarabokat is. Rendszeresen rendezünk különféle társasjáték versenyeket is, amelyeken az értékes nyeremények megszerzése mellett, megismerkedhettek új emberekkel is.

A játék mellett pedig, próbáljátok ki konyhánkat is: kóstoljátok meg ízletes melegszendvicseinket, tésztáinkat, desszertjeinket!

A jókedv garantált, játékra fel!